Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 februari 2019

Etos Katwijk aan Zee heropent woensdag 20 februari a.s.

De Katwijkse Badstraat heeft er een opvallende winkel bij: de compleet vernieuwde Etos. Alles is ingericht volgens de allerlaatste formule. De winkel van het ondernemersechtpaar Dirk en Cora Remerij ziet er nu eigentijds uit. De afdelingen zijn ruim opgezet en overzichtelijk ingericht. Er hangen grote schermen waarop continu allerlei tips over beauty te zien zijn. “Kom snel langs! Woensdag 20 februari gaan we om 9.00 uur weer open”, zegt Dirk Remerij. Speciaal ter gelegenheid van de heropening trakteert Etos op gratis producten en zijn er leuke activiteiten. Dit schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

Zolang de voorraad strekt ontvangen klanten bij besteding van 5 euro een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk, en bij 15 euro een big shopper. Op zaterdag 23 februari is er in de winkel een barbier; mannen kunnen zich laten scheren en informatie krijgen over (baard-)verzorging. Op 23 februari en 2 maart komt make-up artiest Ronald Maasakkers. Hij deelt graag tips over visagie met klanten. Op de Facebookpagina van de winkel staat meer informatie over alle openingsfestiviteiten.

Gezellig
In de vernieuwde Etos draait alles om Health en Beauty en dat is te merken aan het gevarieerde aanbod. Het assortiment biedt voor elke portemonnee een ruime keuze. Op de prachtige beauty- en geurenafdeling kun je gemakkelijk inspiratie opdoen. Overal hangen tips en medewerkers geven graag advies. “Via een touch up laten we je zien hoe je een nieuwe look zelf kunt toepassen.” De Etos in Katwijk aan Zee staat bekend om de gemoedelijke sfeer. Het is er gezellig en ook doet de winkel enthousiast mee aan alle activiteiten van de winkeliersvereniging. “Zaterdag 23 februari staat er onder andere bij ons voor de deur een leuke winterse speeltuin. Alle kinderen zijn van harte welkom”, aldus Dirk Remerij.


Deel dit bericht:


Careality