Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 februari 2019

Panasonic Energy lanceert nieuwe premiumbatterij met extra zilver

Panasonic Energy heeft een nieuwe premiumbatterij gelanceerd: Evolta Neo. Dankzij de nieuwe samenstelling met extra zilver gaat ze langer mee dan alle voorgaande Panasonic-batterijen. Dat garandeert betere prestaties en een langere levensduur, zelfs als de batterij langere tijd niet gebruikt wordt. Dit meldt Panasonic Energy Europe in een persbericht aan Careality.

Evolta Neo maakt een verschil voor gebruikers van allerlei soorten toestellen. De nieuwe batterij gaat langer mee in verschillende soorten toestellen – of het nu om een digitale camera, speelgoed, of een afstandsbediening gaat. Evolta Neo heeft niet alleen een langere levensduur, ze is ook minder vatbaar voor lekken. Zo garandeert ze topprestaties in verschillende omstandigheden. Daardoor is de batterij een interessante nieuwkomer op de energiemarkt.

Betere prestaties
Panasonics Evolta Neo onderscheidt zich van andere batterijen door haar vernieuwde technische samenstelling. De onderdelen binnenin de batterij zijn compacter, waardoor er meer actief materiaal in zit. Samen met het toegevoegde zilver verbetert dat de efficiëntie van de batterij en garandeert het absolute topprestaties.  Bovendien is de separator in de batterij 25 procent dunner, en is de kloof tussen de ijzeren huls en de pellet nu verdwenen. Daardoor kwam er meer ruimte vrij voor de elektrodevulling, wat de batterij minder snel doet ontladen. (…)

Meer weten over Evolta Neo? Surf naar: www.panasonic-batteries.com


Deel dit bericht:


Careality