Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 februari 2019

Gecombineerde vakbeurzen BIOFACH en VIVANESS 2019, vanaf vandaag t/m zaterdag in de NürnbergMesse

De gecombineerde vakbeurzen BIOFACH (the world’s leading trade fair for organic food) en VIVANESS (International Trade Fair for Natural and Organic Personal Care) zijn vandaag van start gegaan en tellen in totaal niet minder dan 3.273 standhouders in de NürnbergMesse. De beurs is geopend t/m a.s. zaterdag 16 februari. BIOFACH viert de 30ste verjaardag in 2019 en breekt nieuwe records met 2.989 standhouders. Het totaal aantal standhouders vertegenwoordigen het grootste aantal landen ooit, namelijk 95. Botswana en Comoros maken hun debuut op de BIOFACH, terwijl de Philippijnen en Servië voor de eerste keer aanwezig zijn op VIVANESS. Ga voor meer informatie naar biofach.de.

(foto: BioFach)


Deel dit bericht:


Careality