Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 februari 2019

Bio-Oil introduceert: Droge Huid Gel

Bio-Oil is in 11 landen een van de best verkochte huidverzorgingsproducten: iedere paar seconden wordt er ergens in de wereld een flesje verkocht. In de 30 jaar dat het product op de markt is, ontving het 438 awards en onderscheidingen voor de behandeling van littekens en huidstriemen. Voor het eerst in haar bestaan komt het merk nu met een innovatie. Vanaf vandaag is ‘Bio-Oil Droge Huid Gel’ verkrijgbaar bij de drogist. Dit schrijft Remark in Rogat in een persbericht aan Careality.

Eerste innovatie
Miljarden mensen ter wereld hebben last van een droge huid, het is misschien wel de grootste onvervulde behoefte in huidverzorging. Met de kennis op zak die voortkomt uit veelvuldig onderzoek naar de voordelen van olie op de huid, ging Bio-Oil mede-eigenaar en hoofd Research & Development David Letschert, de uitdaging van de droge huid aan. Na het succes van Bio-Oil huidverzorgingsolie is dit de eerste innovatie waar het merk in 30 jaar tijd mee op de markt komt. (…)

Adviesverkoopprijs
Naast het feit dat men enthousiast is over de werking van Bio-Oil, is een deel van het succes te danken aan het feit dat het product betaalbaar is. Ook bij de Droge Huid Gel van Bio-Oil was een optimale prijs- kwaliteit verhouding een belangrijke vereiste.

Adviesverkoopprijs:
– Droge Huid Gel 50ml € 6,95, 100ml € 11,95, 200 ml € 19,95.

 

 


Deel dit bericht:


Careality