Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 februari 2019

Urtekram lanceert Green Matcha huidverzorgingslijn

De verzorgingsproducten zijn geïnspireerd op de eeuwenoude traditionele thee-ceremonies uit Japan. Een van de krachtige bestanddelen zijn Japanse groene thee-bladeren, die bekend staan om hun hoge concentratie antioxidanten. Zo meldt Urtekram in een persbericht aan Careality.

Het Deense merk Urtekram breidt uit met een nieuwe collectie biologische body care producten. De Green Matcha-range is ontwikkeld om huid en haar te verzorgen en te beschermen tegen de vervuiling van buitenaf. Zoals alle huidverzorgingsproducten van het merk zijn ook deze biologisch, vegan en dierproefvrij.

De lijn bestaat uit een diep reinigende shampoo, een verzorgende hair treatment, anti-pollution conditioner, energizing cellulite scrub & olie, intens hydraterende hand zeep & -creme, reinigende cream wash, voedende body milk en een neutraliserende deodorant.

Urtekram Green Matcha bevat een unieke formule van natuurlijke ingrediënten zoals shea butter, microalgen extract, hexapeptide, hyaluronzuur en, zoals de naam al verklapt, green matcha. De frisse geur is te danken aan Japanse groene matcha bladeren, Japanse yuzu en grapefruit.

De nieuwe producten zijn binnenkort in Nederland verkrijgbaar via bio-speciaalzaken en drogisterijen. Voor meer informatie: www.urtekram.nl


Deel dit bericht:


Careality