Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 februari 2019

Op 10 en 11 maart wordt Spotlight, de vakbeurs waarbij beleving en inspiratie centraal staat, weer georganiseerd

Op 10 en 11 maart a.s. organiseert de vakbeurs SPOTLIGHT voor de derde keer een event dat gericht is op de branches koken, gedekte tafel, woonaccessoires, gifts, design en lifestyle. Op deze vakbeurs staat beleving en inspiratie dan ook centraal. SPOTLIGHT wordt m.i.v. de komende voorjaarseditie gehouden in De Beursfabriek/Woonbeurs te Nieuwegein. Vanaf het komende event biedt SPOTLIGHT (vak-)bezoekers tevens de mogelijkheid om een tweede vakbeurs te bezoeken in hetzelfde gebouw.

Voor meer informatie, of wilt u zich als (vak-)bezoeker registreren, ga dan naar: www.spotlight-event.nl


Deel dit bericht:


Careality