Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 februari 2019

Verantwoord zonnen en mooi bruinen met Australian Gold® Botanical zonneproducten

Zonlicht voelt weldadig aan op je lichaam en zorgt voor een mooie bruine teint. Het is ook gezond vanwege de aanmaak van vitamine D, mits gedoseerd en met behulp van de juiste zonbeschermende producten welteverstaan. Australian Gold biedt met de Botanical-lijn een collectie van vijf natuurlijke producten voor in de buitenzon, waarmee je verantwoord en mooi kunt bruinen op basis van minerale SPF’s en hoogwaardige botanische werkstoffen. Zo schrijft distributeur Bradford & Hamilton Nederland in een persbericht aan Careality.

Met de nieuwe Australian Gold® Botanical Outdoor zonneproducten kun je optimaal profiteren van al het goede van de zon op een natuurlijke wijze. Deze zonneproducten zijn allen gebaseerd op een zuivere minerale bescherming dankzij zink en titaniumdioxide. De producten bevatten geen nanodeeltjes. Ze dringen dus niet ín de huid, maar blijven op de huid liggen zonder een witte waas achter te laten. Dit werkt op die manier als een onzichtbaar beschermend schild dat de zonnestralen weerkaatst, waardoor deze de huid niet kunnen schaden.

Met natuurlijke, minerale SPF’s en rijk verzorgende botanische werkstoffen
De nieuwe Botanical zonbeschermingsproducten van Australian Gold met daarin uitsluitend minerale SPF’s beschermen de huid op een natuurlijke wijze tegen zowel UVA- als UVB-straling. Alle formules zijn voorzien van rijk verzorgende, botanische ingrediënten zoals Kakadu Plum (een heel rijke bron van vitamine C), Australische Eucalyptus, Rode algenextracten en vitamine E. De producten plakken niet, zijn niet vet, trekken gemakkelijk in en zijn zweet- en waterbestendig. (…)

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:
Het merk Australian Gold wordt in de Benelux op de markt gebracht door Bradford & Hamilton Nederland uit Roosendaal.

De Botanical-producten zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen alsmede via de website met webshop: https://www.australiangoldshop.nl/

Voor meer informatie is er de website: https://www.australiangoldshop.nl/

Advies verkoopprijzen:
– Australian Gold Botanical SPF 50 Tinted Face Lotion € 19,95/tube 88 ml.
– Australian Gold Botanical Continuous Spray SPF 15  € 19,95/spray 177 ml.
– Australian Gold Botanical Continuous Spray SPF 30  € 19,95/ spray 177 ml.
– Australian Gold Botanical Lotion SPF 15                      € 19,95/tube 147 ml.
– Australian Gold Botanical Lotion SPF 30                      € 19,95/tube 147 ml.

 


Deel dit bericht:


Careality