Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 februari 2019

Trind spring/summer 2019; Cinque Terre Charm

Voor het voorjaar/zomer seizoen van 2019 introduceert Trind de Cinque Terre Charmcollectie. Een collectie van 6 verzorgende nagellakken in een gelimiteerde oplage. De chique en verfijnde collectie bevat een aardbeienrood, een klassiek rood, een poederroze, een lichte nude, een vrolijke turkoois en een zachte mintgroen. Zo schrijft Trind in een persbericht aan Careality.

Met deze collectie neemt Trind je mee op reis naar Cinque Terre, Italië, waar we genieten van de schoonheid van de kleurrijke dorpen, afkoelen in de turquoise wateren van de Ligurische zee, wandelen langs de Via dell’Amore en de dag afronden met de beste Italiaanse gelato.

Trind’s Caring Color nagellakken zijn meer dan alleen maar decoratief. Naast het feit dat ze jouw nagels voorzien van een prachtige kleur, worden je nagels tegelijkertijd verzorgd en versterkt.

De 6 kleuren van de ‘Cinque Terre Charm’ collectie komen in een gelimiteerde oplage en zijn een beperkte tijd verkrijgbaar. De verkoopprijs van de nagellak is €10,15.


Deel dit bericht:


Careality