Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 maart 2019

Holland Pharma nieuwe distributeur lavera Naturkosmetik

Holland Pharma is vanaf 1 maart 2019 de officiële distributeur van het Duitse natuurcosmetica merk lavera voor de Benelux. Lavera is al meer dan 30 jaar een bekende speler op het gebied van natuurlijke en biologisch gecertificeerde cosmetica.

Volledig lavera assortiment
Het assortiment van lavera bestaat uit meer dan 200 producten; zowel huidverzorging als make-up. Alle producten zijn bij Holland Pharma verkrijgbaar. De huidverzorgingsproducten zijn zelfs in verschillende talen beschikbaar, namelijk Engels en de combinatie Frans-Duits.

Over lavera
Laverana GmbH & Co.KG produceert al meer dan 30 jaar natuurlijke cosmetica, waarbij productkwaliteit de hoogte prioriteit heeft. De producten voldoen aan de hoogste normen voor gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Elk product wordt in-house ontwikkeld en geproduceerd. Inmiddels is lavera verkrijgbaar in meer dan 40 landen.

Over Holland Pharma
Holland Pharma is een groothandel in ruim 70.000 drogisterij- en reformproducten. Naast lavera is Holland Pharma distributeur van verschillende andere merken. Meer informatie over Holland Pharma en het assortiment is te vinden op hollandpharma.nl.


Deel dit bericht:


Careality