Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 maart 2019

Heropening Etos Stroink in Enschede

Het ondernemersechtpaar Anita en Henk Salomons hebben hun Etos in het Enschedese winkelcentrum Het Stroink flink verbouwd. Alles ziet er licht, fris en eigentijds uit. Er is nu ook een prachtige beautyafdeling waar je altijd inspiratie kunt vinden. Klanten zijn van harte welkom om de vernieuwde winkel te bezoeken. “Woensdag 20 maart om 9.00 uur gaan we weer open”, zegt Henk Salomons. “De eerste 50 klanten krijgen een leuke goodybag!” Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

Ook geeft de winkel zolang de voorraad strekt bij besteding van 5 euro een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk weg, en bij 15 euro een big shopper. Op zaterdag 23 maart wordt het bij Etos Stroink extra gezellig. Dan is er een visagist aanwezig. Wie wil, kan gratis een persoonlijk advies en een make-over krijgen.

Allerlaatste concept
Anita en Henk Salomons hebben hun Etos al sinds 1996. Ze kennen daardoor Het Stroink en de klanten goed. “Onze winkel staat bekend om de gemoedelijke sfeer. Die hebben we dus gewoon meegenomen”, vertelt Anita Salomons. “Medewerkers hebben tijd en aandacht voor de klant. Het is bij ons gezellig. Dat is uiteraard altijd belangrijk, maar nu nog prettiger omdat het totale winkelcentrum momenteel wordt verbouwd.” De vernieuwde Etos heeft nu een rechthoekige vorm. Hierdoor kon het allerlaatste concept worden toegepast. Het is binnenin weliswaar kleiner, maar dat merk je amper. Door een slimme indeling heeft de Etos ruim opgezette en overzichtelijk ingerichte afdelingen. “Neem bijvoorbeeld de health-afdeling. Je ziet in één oogopslag waar iets staat. Je vindt er onder andere ook meer vitamines en voedingssupplementen. Elke dag is er een drogist of een assistent-drogist aanwezig. Klanten kunnen dus altijd rekenen op een deskundig advies.” Etos Stroink heeft voor elke portemonnee een uitgebreide keuze op het gebied van gezondheid, beauty en dagelijkse verzorging. Ook zijn er leuke cadeau-artikelen.


Deel dit bericht:


Careality