Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 maart 2019

Kuypers Cosmetics neemt distributie van Petit&Jolie B.V. over

Vanaf 1 maart 2019 neemt Kuypers Cosmetics de distributie van de merken Petit&Jolie en Kaerel Skincare van Petit&Jolie B.V. over. Het betreft de distributie van de Nederlandse en Belgische markt. Vanwege verdere internationale expansie van Petit&Jole B.V. is er besloten om een samenwerking aan te gaan met Kuypers Cosmetics. We verwachten hiermee een grotere focus op de Nederlandse markt en de positie van beide merken verder uit te bouwen.

Kuypers Cosmetics (Kuyper’s & Co B.V.) is één van de oudste cosmetica importeurs/distributeurs van Nederland. Opgericht in 1920 en na ruim 90 jaar nog steeds een jong en vooruitstrevend bedrijf. Kuypers Cosmetics op exclusieve basis de marketing, sales, opslag en logistiek van (middel-) grote buitenlandse cosmetica aanbieders in de Benelux. Hiernaast ontwikkelen zij ook concepten in eigen beheer of op verzoek van klanten. Sinds 2006 wordt het management gevoerd door Rob van der Leegte.


Deel dit bericht:


Careality