Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 maart 2019

Zorgeloos genieten van de zon met NIVEA SUN Sensitive

Zodra de zon zich ook maar even laat zien, zoekt Nederland massaal de buitenlucht op. Die zonnestralen doen wonderen voor het humeur, maar dat geldt helaas niet voor de huid. Met name voor mensen met een gevoelige huid is extra voorzichtigheid van groot belang om huidreacties door de zon te voorkomen. De nieuwe NIVEA SUN Sensitive producten helpen de gevoelige huid te beschermen zodat iedereen zorgeloos kan genieten van de zon. De nieuwe zonbeschermingslijn met producten voor lichaam en gezicht en een speciale productlijn voor de kleintjes is vanaf vandaag verkrijgbaar. Dat meldt Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

VOORKOM HUIDREACTIES DOOR DE ZON
De NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect lijn is speciaal ontwikkeld voor de huid die gevoelig is voor de zon. De formule kalmeert de gevoelige huid en biedt betrouwbare bescherming tegen huidreacties veroorzaakt door de zon. De lijn met SPF 50+ biedt de hoogste bescherming tegen de negatieve effecten van uv-straling. Deze zonbeschermingsproducten zijn ongeparfumeerd en verrijkt met verzachtende ingrediënten zoals Aloë Vera. De lichte formule smeert makkelijk uit, plakt niet en is bovendien waterbestendig.

NIVEA Sun Sensitive Immediate Protect is verkrijgbaar in zowel een zonnespray (200ml) als een zonnemelk (200ml) voor een adviesprijs van respectievelijk €20,99 en €19,99.

FACE THE SUN
Naast de zonproducten voor het lichaam bevat de NIVEA SUN Sensitive lijn ook een nieuwe formule speciaal voor de gevoelige gezichtshuid. De zonnecrème met zonbeschermingsfactor SPF 50+ heeft een verzachtende werking. Bovendien vermindert de hydraterende formule onmiddellijk het trekkerige gevoel bij huidreacties door de zon. De gezichtscrème heeft een lichte, niet-vette structuur. NIVEA SUN Sensitive UV gezicht (50ml) is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €14,99.

VOOR DE KLEINTJES
Naast de lijn voor volwassenen introduceert NIVEA ook een formule speciaal voor de gevoelige kinderhuid: NIVEA SUN Kids Protect & Play Sensitive. De lijn (met SPF 50+) is evenals de bestaande NIVEA SUN Kids Protect & Play producten extra waterbestendig en heeft dezelfde hoge zonbeschermingsfactor. Daarnaast is deze net zoals de Sensitive lijn voor volwassenen ongeparfumeerd en daardoor nog geschikter voor de meest gevoelige kinderhuid.

ADVIES PRIJZEN EN VERKRIJGBAARHEID
Een overzicht van alle NIVEA SUN Sensitive producten:

  • NIVEA SUN Sensitive UV gezicht SPF 50+ 50ml, €14,99
  • NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect zonnespray SPF 50+ 200ml, €20,99
  • NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect zonnemelk SPF 50+ 200ml, €19,99
  • NIVEA SUN Kids Protect & Play Sensitive zonnespray SPF 50+ 300ml, €22,99
  • NIVEA SUN Kids Protect & Play Sensitive zonnemelk SPF 50+ 200ml, €19,99
  • NIVEA SUN Kids Protect & Play Sensitive zonnespray SPF 50+ 200ml, €20,99
  • NIVEA SUN Kids Protect & Play Sensitive roll-on SPF 50+ – 50ml – €9,99

Alle Europese NIVEA Sun producten voldoen aan de Hawaiiaanse wetgeving* en zijn vrij van octinoxate (ethylhexyl methoxycinnamate) en oxybenzone (benzophenone-3).

*In 2018 goedgekeurd om koralen te beschermen.


Deel dit bericht:


Careality