Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 maart 2019

De ‘Beste Etos van Nederland’ staat in Tilburg!

Vandaag, vrijdag 15 maart, bezocht Etos-directeur Saskia Egas Reparaz de Etos aan de Tilburgse Jan Heijnsstraat. Zij had een fantastische mededeling voor het team: de winkel heeft de landelijke wedstrijd van Etos gewonnen. De benoeming tot de ‘Beste Etos van Nederland’ zorgde meteen voor feest in de winkel. Dit schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

De winnende Etos verhuisde amper een jaar geleden van een tijdelijk pand naar de huidige locatie, in de passage van de Albert Heijn XL. Volgens de jury van de winkelwedstrijd is de Etos piekfijn in orde en word je er altijd zeer deskundig en klantvriendelijk geholpen. “Dat klopt”, zegt winkelmanager Linda van de Pas. “Wij nemen graag de tijd voor onze klanten en doen er alles aan om ze tevreden naar huis te laten gaan. Gewoon, omdat wij van ons vak houden.” De feestelijke stemming blijft de komende tijd nadrukkelijk aanwezig bij Etos-Jan Heijnsstraat. De overwinning wordt samen met klanten gevierd. “Wat we precies gaan doen, weet ik nu nog niet. Maar het worden leuke activiteiten. Die zullen we vermelden op onze Facebookpagina.”

Winkelwedstrijd
De winkelwedstrijd van Etos liep van februari 2018 tot en met december 2018 en bestond uit verschillende rondes. Alle winkels werden door onder andere mystery shoppers en medewerkers van het Etos-hoofdkantoor beoordeeld op allerlei aspecten. Daartoe behoorden onder meer de deskundigheid en de klantvriendelijkheid van medewerkers en de totale verzorging van de winkel. Uiteindelijk gingen zes winkels door naar de finaleronde, waarin zij werden bezocht door het een deel van het managementteam van Etos. Deze jury bepaalde dat Etos-Jan Heijnsstraat zich de ‘Beste Etos van Nederland’ mag noemen. Etos Oisterwijk (Dorpsstraat 30) eindigde op de tweede plek, Etos Zoetermeer (Stadshart, Promenade 120) werd derde.


Deel dit bericht:


Careality