Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
2 april 2019

Promensil Cooling Spray, speciaal voor vrouwen in de overgang

Meer dan 95% van de vrouwen in de overgang ervaart de ongemakken van opvliegers. Voor Promensil, een natuurlijk voedingssupplement op basis van rode klaver, testten 50 vrouwen in de overgang het nieuwste product tegen opvliegers en nachtelijk zweten; Promensil Cooling Spray. Bij ruim de helft van de vrouwen verminderde de opvliegers direct. Naast opvliegers werden ongemakken zoals nachtelijk transpireren en gewichtstoename genoemd. Dit schrijft leverancier TS Products in een persbericht aan Careality.

De kracht van Rode Klaver ontdekt
Promensil Cooling Spray werd gedurende 2 weken getest door 50 vrouwen met overgangsklachten. 56% geeft aan direct minder opvliegers te hebben ervaren bij het gebruik van Promensil Cooling Spray. Nog eens 53% geeft aan dat nachtelijk zweten een stuk verminderd is tijdens de testperiode. Bijna driekwart van de vrouwen gebruikt de Promensil Cooling Spray 1-5 keer per dag en dan voornamelijk ‘s nachts (61,7%). Het decolleté en hals/nekgebied zijn de meest gesprayde plekken.  75% raadt Promensil Cooling Spray aan en 65% is van plan om Promensil Cooling Spray te blijven gebruiken. De testers gaven Promensil Cooling Spray een mooie 7.


Deel dit bericht:


Careality