Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
9 april 2019

Lancering Audispray Junior in Nederland

Audispray, het beste alternatief voor wattenstaafjes voor een regelmatige oor hygiëne, lanceert nu Audispray Junior in Nederland. Een 100% natuurlijke formule speciaal aangepast aan de kwetsbare gehoorgang van kinderen. Zeer veilig in gebruik met een verstuivingssysteem zonder gas, een gepatenteerd doseerpompje en de toevoeging van glycerol voor een verzachtende werking. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Dit meldt The OTC Lab in een persbericht aan Careality.

Kwetsbare kinderoren
Binnen het Audispray assortiment is nu ook een junior versie verkrijgbaar. De nieuwe formule is speciaal aangepast voor de kwetsbare kinderoren. Zo is er een uniek patenteert doseerpompje ontwikkeld wat zorgt voor een extra zachte verstuiving van de juiste hoeveelheid, zonder gas en zonder risico van overdruk. Ook is er 5% glycerol toegevoegd wat extra verzachtend werkt. Schone oren bij uw kleintje was nog nooit zo veilig en effectief geweest. (…)

100% natuurlijke producten
Het complete Audispray assortiment bestaat uit 100% natuurlijke producten op basis van microbiologisch gecontroleerd zeewater, om ophoping te voorkomen en overtollig oorsmeer tegen te gaan. Gebruik: 1 tot 2 verstuivingen per oor, 2 tot 3 keer per week. Adviesprijs Audispray Junior €10,99. Bestemd voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat.


Deel dit bericht:


Careality