Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 april 2019

Johan Vrancken nieuwe directeur van Nielsen België en Nederland

Johan Vrancken heeft met ingang van 1 april 2019 de rol van algemeen directeur van Nielsen België en Nederland overgenomen. Vrancken heeft een carrière van 20 jaar in diverse management-, start-up- en brand marketing functies en was onlangs nog directeur van Nielsen Singapore. Daarvoor leidde Vrancken Nielsen’s Innovation Practice in growth en emerging markets en was hij Senior Vice President, Asia Pacific of Affinnova, dat later werd overgenomen door Nielsen. Dit meldt Nielsen in een persbericht aan Careality.

“Ik kijk er erg naar uit om terug te komen naar de Benelux en verder te gaan op de succesvolle weg die Nielsen Benelux de afgelopen jaren heeft afgelegd”, zegt Vrancken. “Het is echt een spannende tijd voor Nielsen, en ik voel me bevoorrecht om dit geweldige team te leiden in de volgende fase van onze data- en technologische transformatie”.

Johan Vrancken vervangt Pedro Lima, die overgaat naar een nieuwe functie binnen Nielsen. Lima heeft Nielsen Benelux sinds januari 2016 met succes geleid als Managing Director.


Deel dit bericht:


Careality