Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 april 2019

‘Oude bekenden’ Boiron, Sédatif PC, Cocculine, Homeovox en Coryzalia terug van weggeweest

Dat is goed nieuws in deze week van de homeopathie*. Na een jarenlange afwezigheid zijn de ‘oude bekenden’ van Boiron,  Sédatif PC, Cocculine, Homeovox en Coryzalia, terug van weggeweest. Zo schrijft leverancier Salveo Pharma in een persbericht aan Careality.

Boiron is blij met terugkeer op Nederlandse markt
Boiron, wereldleider in homeopathie, timmert al bijna 90 jaar (sinds 1932) aan de weg en is in meer dan 50 landen actief. De homeopathische geneesmiddelen van Boiron worden hoofdzakelijk via de apotheek verkocht. Zo gaat er wereldwijd elke seconde ‘n verpakking Oscillococcinum over de toonbank. Boiron is blij dat Salveo Pharma, sinds 2016 distributeur van Oscillococcinum, ook de distributie en marketing van de ‘oude bekenden’ op zich neemt. Net zo blij zijn de vele consumenten die de merken van Boiron in het verleden naar volle tevredenheid hebben gebruikt.

Vraag naar veilige oplossingen
Door regelgeving mag er steeds minder over homeopathie geschreven en gezegd worden waardoor veel homeopathische geneesmiddelen uit het schap zijn verdwenen. Met de terugkeer van de Boiron merken wordt ingespeeld op de toenemende bewustwording van de consument voor homeopathische oplossingen. Deze zijn veilig, gebaseerd op natuurlijke bestanddelen, zonder bijwerkingen en/of interacties, geschikt vanaf jonge leeftijd, mogen tijdens zwangerschap/borstvoeding gebruikt worden en hebben geen invloed op de rijvaardigheid en/of het bedienen van machines.

Homeopathie en indicatie
De merken van Boiron kunnen geadviseerd worden bij reisziekte en zwangerschapsmisselijkheid, bij stress en slapeloosheid, bij stem- en keelklachten, bij neusverkoudheid en hooikoorts en bij griep.Wil je weten welke indicatie tot 2012 op de verpakking van een homeopathisch geneesmiddel te lezen was, scan dan de EAN code via de zelfzorgapp van zelfzorg.nl.

* De week van de homeopathie vindt dit jaar van 10 tot 16 april plaats en wordt gehouden ter nagedachtenis aan de geboortedag van de grondlegger van de klassieke homeopathie, Samuel Hahnemann.

 

 

 

 


Deel dit bericht:


Careality