Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 april 2019

Boek: Boost je borstvoeding, alles-in-een gids voor de beste borstvoeding

Tachtig procent van de bevallen vrouwen geeft borstvoeding. Een periode die bijzonder is, maar ook veel vragen oproept. Maak je voldoende melk aan? Drinkt de baby genoeg? Hoe zorg je dat je voldoende energie hebt? In Boost je borstvoeding geeft lactatiedeskundige Alicia C. Simpson antwoord op deze en nog veel meer vragen. Zo meldt Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Deze alles-in-een gids over borstvoeding staat vol praktische tips voor het geven van borstvoeding en informatie over gezond eten tijdens deze bijzondere periode, inclusief 75 recepten voor een gezonde melksamenstelling en – productie. Geschreven op een doordachte en relaxte manier, een bemoedigend boek voor elke moeder die borstvoeding geeft.

Boost je borstvoeding | Alicia C. Simpson | 9789021572345 |
€ 17,50 | april 2019 | Kosmos Uitgevers

(foto: archief Careality)


Deel dit bericht:


Careality