Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 mei 2019

‘Be happy’ en ‘Clear mind’, de nieuwe doucheproducten van Kneipp

Douchen is steeds meer een omschakelmoment aan het einde van de dag. Het is de nummer 1 mindful-tip die voor iedereen binnen handbereik ligt. Met de twee nieuwste douches van Kneipp wordt het helemaal een feestje. Of je nu kiest voor ‘Be happy’ (mandarin & vetiver) of ‘Clear mind’ (mint & rosemary)  , met deze verrassende natuurlijke geuren kom je als herboren onder de douche vandaan. Deze nieuwe generatie Kneipp douches in gerecyclede en volledig recyclebare rPet-verpakking is al vanaf 22 april j.l. verkrijgbaar bij drogisterijen en webshops, voor een adviesprijs van euro 6,99 voor een 250 ml. fles. Dit schrijft Kneipp in een persbericht aan Careality.


Deel dit bericht:


Careality