Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
8 mei 2019

NIEUW: Zechsal Pure Elements, prebiotische en osmotische gezichtscrème

Onze huid staat dagelijks bloot aan externe invloeden die de groei van verschillende soorten ongezonde bacteriën en gisten kunnen bevorderen. Hierdoor raakt de huid uit balans, hetgeen de natuurlijke schoonheid negatief beïnvloedt. Zechsal ontwikkelde met de nieuwe Pure Elements Gezichtscrème een geavanceerde formule die de huid op basis van prebiotica middels een osmotische samenstelling weer een in optimale natuurlijke balans brengt. Dit schrijft Zechsal in een persbericht aan Careality.

De microflora op de huid en of deze al dan niet in balans is, wordt beïnvloed door onder meer de zuurgraad (pH-waarde), de mate van talgproductie en de natuurlijke huidbarrière werking. Maar ook externe factoren zoals weersomstandigheden en het gebruik van cosmeticaproducten of medicatie kunnen de microflora negatief beïnvloeden.

Huid in de problemen door een disbalans in de microflora
Wanneer er een disbalans in de natuurlijke microflora van de huid ontstaat, heeft dit direct gevolgen voor de conditie van de huid en kan de huid uit haar natuurlijke balans raken. De huid verslapt, wordt vaal, dof, droog, of krijgt juist meer talgafscheiding. Ook de vorming van acne en andere huidproblemen komen voort uit een verstoorde microflora.

Prebiotica voor een hernieuwde balans
Zechsal heeft het functioneren van de biologische processen van de huidcellen en van de aanwezige natuurlijke huid-bacteriecellen (de microflora) als uitgangspunt genomen voor het ontwikkelen van de nieuwe Pure Elements Gezichtscrème. Beide processen bepalen namelijk in onderlinge wisselwerking de gesteldheid van de huid. De laag van goede huidbacteriën beschermt ons tegen ontstekingen en infecties. Prebiotica bevorderen de groei van probiotica oftewel goede (huid)bacteriën. Zechsal voegde deze nuttige werkstoffen daarom toe aan de nieuwe Pure Elements Gezichtscrème. (…)

Distributie, adviesverkoopprijs & meer informatie:
De Zechsal-producten  worden op de markt gebracht door Zechsal B.V. uit Veendam. De producten zijn verkrijgbaar bij de zelfstandige drogisterijen, apotheken, reformwinkels, vitamineshops en diverse webshops, waaronder www.zechsal.nl. De producten worden ook aanbevolen en verkocht door diverse therapeuten.

Advies verkoopprijs: Zechsal Pure Elements Balancing Cream € 44,50/50 ml. (verkrijgbaar vanaf heden)

Voor meer informatie is er de website: www.zechsal.nl


Deel dit bericht:


Careality