Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
29 mei 2019

Vitaminstore Delft in nieuw concept

De belangstelling voor gezond leven is enorm en Vitaminstore ziet de vraag naar een deskundig advies en kwalitatieve gezondheidsproducten nog altijd sterk toenemen. De gezondheidswinkel is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld van vele grote en kleinere Nederlandse steden. Ook in Delft zit er één aan de Molslaan 19 en die is onlangs in een nieuw jasje gestoken. Daarmee is het, na Leidschendam, de tweede winkel van Nederland in het nieuwe concept. Zo meldt Vitaminstore in een persbericht aan Careality.

“Tot voor kort zag de winkel in Delft eruit zoals we dat tot nu toe kennen van Vitaminstore: het oranje met de vrolijke felle roze, blauwe en groene kleuren en het steigerhout. Die felle kleuren hebben nu plaats moeten maken voor rustige pasteltinten en prachtige visuals. Hiermee krijgt de winkel een wat moderne look en dat past beter bij wie we zijn en het tijdsbeeld van nu”, zegt de trotse Koert Otten, één van de twee ondernemers die meer dan twintig jaar geleden Vitaminstore begonnen zijn.

Behalve de looks is er weinig veranderd, het vertrouwde personeel van Delft staat nog altijd in de winkel. Zij hebben minstens een studie orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd en worden meerdere keren per jaar bijgeschoold. “Zo is Vitaminstore er zeker van dat alleen het beste advies gegeven wordt”, zegt Koert. Ook het assortiment blijft gelijk en dat bevat een breed scala aan hoogwaardige voedingssupplementen, duurzame natuurcosmetica, sportvoeding en natuurvoeding.


Deel dit bericht:


Careality