Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 juni 2019

A.Vogel Wandeltocht ‘Samen door de natuur’ op 29 juni a.s.

Na het succes van de eerste A.Vogel wandeltocht klinkt zaterdag 29 juni het startschot voor de tweede editie. De A.Vogel Wandeltocht ‘samen door de natuur’ voert de wandelaars door de prachtige Gelderse natuur. Van landerijen tot bos, langs landhuizen en dwars door het historische vestingstadje Elburg. Nieuwe routes zijn uitgezet met als begin- en eindpunt: de bloeiende A.Vogel tuinen bij ‘t Harde. Zo schrijft A.Vogel in een persbericht aan Careality.

Afstanden en extra activiteiten
Fervente wandelaars kunnen hun hart ophalen met de 30 of 40 kilometer tocht. Liever een tandje terug? Er is ook een stevige wandeling van 10 of 20 kilometer, om vervolgens in de A.Vogel tuinen te genieten van een hapje en drankje. En voor gezinnen is er een 5 kilometer wandeling door het Gelderse landschap om vervolgens de schoenen uit te schoppen en het Blotevoetenpad te trotseren in de A.Vogel tuinen.

Na de wandeltocht is het tijd voor ontspanning. Wandelaars worden onthaald met muziek in de A.Vogel tuinen. Naast een hapje en drankje kunnen ze genieten van een heerlijke stoelmassage waar nek- en rugspieren worden los gemasseerd, zijn er diverse stands waar informatie over gezondheid kan worden opgehaald en kunnen wandelaars een rondleiding volgen.

Meedoen? De kosten zijn € 5,- per persoon en voor leden van de wandelbond € 4,-. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.avogel.nl/wandeltocht.


Deel dit bericht:


Careality