Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 juni 2019

Een intiem onderonsje

Sinds de kennismaking via Instagram, zo’n twee jaar geleden, zijn Lejla Barakovic van A Healthy Body en Katja Kortenbroek van Gentle Day Benelux elkaars steun en toeverlaat op het gebied van natuurlijke verzorging van de intieme zone. Lejla adviseert en verkoopt de vaginale pillen van Cydonia en Katja is agent en distributeur van de menstruatie producten van Gentleday. Onlangs is Lejla ook gestart met de import en verkoop van de natuurlijke Shampoo bars van Tinktura.

“Momenteel neemt de vraag naar natuurlijke en biologische verzorgingsproducten toe en uiteraard dragen wij daar graag ons steentje aan bij”, aldus Lelja Barakovic. Na een bezoek aan Drogisterij Van der Wielen in Deest ontstond het idee voor een heuse tour. Een reis door heel Nederland langs de leukste drogisterijen om tijdens “een intiem onderonsje” allerlei ongemakken op het gebied van de intieme zone te bespreken in een intieme setting. Niet alleen heel informatief voor de klanten, maar ook voor de verkopende drogist. Zoveel aspecten van de producten die aan de orde kunnen komen tijdens zo’n bezoek, daar moet gewoon even de tijd voor worden genomen.

Lejla en Katja geven én nemen de tijd en staan kosteloos en geheel vrijblijvend in een klein gedeelte van de winkel. Met demonstraties, proefpakketjes en vooral veel gezelligheid wordt zo de band met klanten en drogisterijen versterkt. Onlangs waren zij in Loppersum bij Drogisterij ten Have. Doordat ook eigenaresse Jolanda het bezoekje hadden gedeeld via Instagram en Facebook, kwamen er veel geïnteresseerde dames langs voor meer informatie en om de producten te bekijken.

Het is mogelijk om met beide dames een afspraak in te plannen voor een bezoekje aan jouw winkel. De meeste mogelijkheden zijn op een donderdag, maar in overleg is dat ook op andere momenten mogelijk. De bezoekjes duren een ochtend of een middag van drie uur. Een klein hoekje is genoeg om er leuk onderonsje van te maken! Er zitten geen kosten aan verbonden, behalve een bakje koffie of thee!

Bij interesse kan men contact opnemen met Lejla Barakovic via: ahealthybody@outlook.com

Tot ziens ergens in Nederland!


Deel dit bericht:


Careality