Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
24 juni 2019

Nieuw: Hansaplast Wondverzorging in travel size

Met de juiste verzorging kan een wond tot twee keer sneller genezen. En dat is fijn, zeker als je lekker van je vakantie aan het genieten bent. Hansaplast ontwikkelde een volledig drie stappenplan om optimaal je wond te verzorgen; van reinigende spray tot bescherming en optimale genezing. En omdat het merk begrijpt dat het al lastig genoeg is om voor een compleet gezin de koffers te pakken, komt het merk in de aanloop naar de vakantie nu met de hele reeks in een handig klein formaatje. Hansaplast Wondverzorging in travel size helpt je met een gerust gevoel op pad te gaan, of dat nou een verre vakantie is of een tripje naar de speeltuin. Een ongeluk zit in een klein hoekje en de juiste verzorging past in een klein tasje. Dit schrijft Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

Misverstanden over wondverzorging
“Een wond geneest het beste in de open lucht wanneer het kan ademen”, “een pleister is voldoende om de wond goed te laten genezen” en “met alcohol kun je een wond goed schoonmaken”. Allemaal misverstanden die een goede genezing in de weg kunnen staan. Bij een slechte wondverzorging bestaat de kans op infecties, een vertraagd genezingsproces en littekens. Gelukkig is de juiste wondverzorging nu binnen handbereik.

Een goede wondgenezing in drie stappen
Hansaplast helpt je om tot twee keer sneller* je wond te laten genezen in drie stappen. Het begint met goede reiniging. Reinig de wond van vuil, bacteriën en zichtbare deeltjes met de Hansaplast Wondspray, hierdoor voorkom je infecties. De travelsize neem je moeiteloos mee in je tas.

De tweede stap biedt bescherming tegen vuil en bacteriën om een ongestoorde genezing mogelijk te maken. Bedek de wond met een pleister, steriel wondverband of een kompres.

Last but not least; genezing. Breng de Hansaplast Wondhelende Zalf regelmatig aan tot de wond volledig genezen is. Vanaf nu is ook de zalf dus verkrijgbaar in een handige travelsize verpakking.

Assorti en Consumenten adviesprijzen:
-Wondspray 50ml  €3,99
-Sensitive 1m x 6cm €3,39
-Wondhelende Zalf 20g €3,99


Deel dit bericht:


Careality