Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 juni 2019

Heropening Vitaminstore Beethovenstraat in Amsterdam

Op woensdag 26 juni is de heropening van Vitaminstore in de Beethovenstraat 59 te Amsterdam. Na een flinke verbouwing is Vitaminstore nu klaar om hun nieuwe, sprankelende winkel aan het publiek te vertonen. Zo meldt Vitaminstore in een persbericht aan Careality.

De felle kleuren hebben plaatsgemaakt voor rustige pasteltinten, er is een speciale adviesruimte ingericht waar men consumenten van een-op-een kunnen voorzien én Vitaminstore heeft na 6,5 jaar afscheid genomen van hun juicebar. De fans van juices hoeven alleen niet te treuren, want er is een overheerlijk alternatief: de verse cold pressed juices van JuiceBrothers uit Amsterdam.


Deel dit bericht:


Careality