Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
2 juli 2019

Homeopatisch geneesmiddel Sédatif PC geeft steuntje in de rug

Scholiere Eliza Mulder was zo nerveus voor haar eindexamen dat ze haar drogist om advies vroeg. DA Drogisterij & Parfumerie Schoonhoven adviseerde haar Sédatif PC®, een homeopathisch geneesmiddel. Dit meldt Salveo Pharma in een persbericht aan Careality.

‘Sédatif PC maakte me echt rustiger’
Eliza: “Ik stond er voor mijn examens niet al te best voor. De weken voorafgaand aan het centraal examen heb ik ongelooflijk hard geblokt maar ik was zo nerveus voor het examen. Op advies van onze drogist ben ik een week voor aanvang begonnen met Sédatif PC® en dit heb ik zolang als de examens duurden volgehouden. Ik werd er rustiger van en kon ook beter slapen. Vandaag de bevestiging gekregen: ik ben geslaagd!”.

Eliza Mulder was een van de vele deelnemers aan de Sédatif PC® examenprijsvraag. Zij won een JBL Xtreme2 speaker, die haar werd uitgereikt door Lia Schaap van DA Drogisterij & Parfumerie Schoonhoven, de drogist die haar naar haar succes heeft geholpen.

datif PC
Sédatif PC® is een homeopathisch geneesmiddel van de makers van Oscillococcinum®, geproduceerd door Boiron, wereldleider in homeopathie. Sédatif PC® geeft je op belangrijke momenten een steuntje in de rug, bijvoorbeeld bij het stoppen met roken, een auditie, het volgen van een dieet of bij het geven van een belangrijke presentatie. Sédatif PC® stemt je positief, geeft meer zelfvertrouwen en maakt mentaal sterker. Met een betere nachtrust als gevolg.


Deel dit bericht:


Careality