Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
3 juli 2019

P.O.S. ondersteuning campagne Drs. Leenarts huidverzorgingsproducten

De afgelopen periode stond bij XCJ Reclameproductie & XCJ fulfilment & handling deels in het teken van de campagne rondom de producten van Marjolein Leenarts. Zo schrijft men in een persbericht aan Careality.

Wat voor XCJ begon met een fotosessie in Amsterdam met Jan Willem Houweling (In the Picture), bereikte vrijdag in de vorm van een opvallende standee de winkelvloer van Etos. Daar presenteert Marjolein op ware grootte 4 producten van haar productenlijn.

Deze actie wordt verder nog ondersteund met een toonbankdisplay, vloer- en raamstickers en zijn momenteel exclusief te zien bij Etos. (foto van Justus den Boer / Etos Dordrecht)

De producten zijn geschikt voor alle huidtypen, jong & oud, licht of donker en ook voor de meest gevoelige huid. Naast ‘algemene’ huidverzorgingsproducten zoals zonnebrandcrème, body lotion, handcrème of een dagcrème zijn er ook ‘problem solvers’ ontwikkeld voor de verzorging van berg bij baby’s, waterpokken of smetplekken bij ouderen. De producten van Marjolein Leenarts zijn exclusief te verkrijgen bij Etos.

De huidverzorgingsproducten bevatten geen allergenen en zijn zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt.

Voor meer info:
Drs Leenarts BV – Amsterdam, OTC Medical BV – Nijmegen

 

 


Deel dit bericht:


Careality