Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 juli 2019

Alweer 5 jaar Vitaminstore – Zoetermeer

De tijd is voorbij gevlogen voor ondernemer Stijn de Vries. In september van 2014 opende hij samen met zijn vader Teun op feestelijke wijze een tweede Vitaminstore. Inmiddels is het bijna 5 jaar geleden dat Vitaminstore zich vestigde in Zoetermeer, een goed moment om terug te kijken op de afgelopen jaren.

“Eigenlijk hebben wij sinds de opening in Zoetermeer geen moment stilgezeten,”” algus Stijn. “Amper een jaar na de opening ging verhuurder UniBail-Radamco van start met een grootscheepse uitbreiding van het Stadshart winkelcentrum.” En zo rolde het vader-zoon duo van de ene verbouwing in de andere. Dat resulteerde in een grotere winkel, met nog meer ruimte voor het assortiment voedingssupplementen, natuurlijke cosmetica en gezondheidsproducten waar Vitamnistore bekend om staat.

Het enthousiasme van de jonge ondernemer Stijn blijkt wel als hem gevraagd wordt naar zijn favoriete producten. “We hebben de afgelopen jaren een sterke toename gezien in het aantal klanten voor producten als Vitamine D en Magnesium. Voor deze voedingsstoffen is de vorm waarin zijn aangeboden worden erg belangrijk voor de opname, dus ik ben heel blij dat Vitaminstore met het eigen merk een stevig aanbod heeft van de best opneembare vormen zoals Magnesium-Bisglycinaat. Mijn favoriete product is echter toch de Super-Curcuma van ons eigen merk. Ik heb daarover al zoveel tevreden reactie van klanten mogen ontvangen. Veel mensen melden verlichting van hun klachten binnen een maand. Het geeft zo’n goed gevoel om te horen dat mensen geholpen zijn met onze producten!”

Het zal vaste klanten van Vitaminstore niet ontgaan zijn dat er eind 2018 nog een grote verandering is geweest. “In november zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie in het Stadshart. Door de centralere ligging tegenover de Hema en een groter winkeloppervlak komt Vitaminstore nog beter tot haar recht.”


Deel dit bericht:


Careality