Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 juli 2019

Puressentiel meets Etos

Al in 80 landen verkrijgbaar, maar nu ook in ons kikkerlandje! Maak kennis met Puressentiel dat vanaf week 31 met een assortiment van 27 producten landelijk verkrijgbaar zal zijn bij meer dan 360 Etos filialen. Dit schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

Essentieel voor de natuurlijke gezondheid
Een innovatief assortiment dat het beste van de essentiële olie en van de natuurlijke stoffen bundelt voor de natuurlijke gezondheid, de schoonheid en het welzijn van het hele gezin, elke dag opnieuw. Puressentiel maakt essentiële oliën toegankelijk dankzij producten die makkelijk en duidelijk in gebruik zijn. Het assortiment is onderverdeeld in zuivere lucht, soepele spieren en gewrichten, een goede ademhaling, het dagelijkse welzijn, rust & relax, bloedcirculatie, anti-insecten en anti-luizen.

Producten zoals een Spieren & Gewrichten roller, Ademhaling inhalator, Zuivere luchtspray, kalmerende balsem, Anti-Insecten spray en Hoofdpijn roller zijn slechts een greep uit deze praktische producten.

De Zuiverende Luchtspray bevat zo bijvoorbeeld maar liefst 41 essentiële oliën zoals anijs, citroen, eucalyptus, gember en kruidnagel. De luchtspray ruikt niet alleen aangenaam, maar draagt ook effectief bij aan het zuiveren van bijvoorbeeld woon- en kantoor ruimtes, maar ook (hotel)bedden hondenmanden of benches.

Een familieverhaal
Puressentiel is vooral een avontuur van mensen. Dit familieverhaal gaat hand in hand met een geolied en ambitieus team en heeft miljoenen trouwe gebruikers over de hele wereld. Het verhaal begint uit passie van Isabelle en Marco Pacchioni voor aromatherapie en natuurlijke actieve stoffen.

Omringd door plantkundigen en experts in aromatherapie, artsen en apothekers, formuleert Puressentiel innovatieve en  werkzame producten en streeft hierbij naar aangename texturen en geuren.


Deel dit bericht:


Careality