Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
29 augustus 2019

Boek: Om op te eten! Gezonde kindermaaltijden, 100% kidsproof

Mag ik dat recept ook voor thuis? Een dagelijkse vraag aan Maartje Guikers van Moekes Maaltijd.

Moeke kookt elke dag 100% natuurlijke en écht verse maaltijden voor duizenden baby’s, peuters en kleuters op kinderopvang, BSO of school. En smullen, dat doen de kinderen! In dit boek zijn daarom de lekkerste recepten gebundeld, zodat vanaf nu alle ouders altijd zo’n lekkere én gezonde kindermaaltijd op tafel kunnen zetten.

Met Om op te eten geeft Moekes Maaltijd antwoord op de vraag: hoe zet ik ook thuis deze maaltijden op tafel? Van inspirerende hapjes voor baby’s vanaf 4 maanden tot een zoete Indiase dahl met abrikozen voor de dreumes en peuter en lamsgehaktballetjes met paprika-tomatensaus voor iedereen van 4 jaar en ouder. De populairste recepten zijn nu per leeftijdscategorie gebundeld in dit nieuwe kinderkookboek met prachtige fotografie.

Maartje over Om op te eten: “In dit kookboek hebben we de meest populaire Moekes Maaltijden van de afgelopen jaren gebundeld. We laten zien dat goed eten helemaal niet ingewikkeld is, meer een kwestie van gezond verstand. We koken maaltijden met veel verse groenten, peulvruchten en volkorenproducten, met kleine beetjes vlees of vis en zorgen voor veel afwisseling. Eke dag vers gekookt zonder onnodige toevoegingen zoals suiker en conserveringsmiddelen. Lekker en gezond gaan heel goed samen!”

Over Moekes Maaltijd:
Moekes Maaltijd levert 100% natuurlijke, verse warme lunches aan kinderopvangorganisaties in het hele land. Hun missie is deze lunches ook op basisscholen aan te bieden. Weg met de kleffe boterham! In augustus 2019 is de eerste school van start gegaan.

.
Om op te eten | Maartje Guikers | 9789021573199 | € 19,50 | verschijnt 3 september 2019.

(bron: persbericht Kosmos Uitgevers)


Deel dit bericht:


Careality