Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
2 september 2019

EMOFORM tandpasta, al tachtig jaar op Nederlandse markt, in nieuwe verpakking. Jongste introductie: EMOFORM Diamant met Fluoride

Eén van de oudste tandpasta’s op de Nederlandse markt is het Zwitserse merk Emoform. Ooit geïntroduceerd door Therapeuticon Mepros uit Bladel, kwam het in 1996 bij Nycomed uit Breda. De laatste 12,5 jaar heeft Trophax OTC de distributie van dit merk verzorgd. Emoform wordt op verzoek van de fabrikant Dr. Wild & Co aan de Universiteit in Zürich wetenschappelijk begeleid. Dit meldt distributeur Trophax OTC in een persbericht aan Careality.

Emoform is de effectieve, speciaal tandpasta voor gevoelige tanden, gevoelig tandvlees en gevoelige tandhalzen omdat de FDA kaliumnitraat met fluoride heeft erkend als enig middel ter behandeling van deze drie probleemgebieden en ter voorkoming van cariës.

De fabrikant van Emoform heeft dit jaar de verpakking ingrijpend veranderd. Moderner, strakker maar nog steeds met dezelfde uitstekende resultaten van voorheen. En er is ook een nieuwe versie geïntroduceerd: Emoform Diamant met Fluoride en zeer fijne diamantdeeltjes. Hiermee kan men zowel de gevoelige delen van de mond en tanden behandelen maar krijgt men ook op een natuurlijke manier wittere tanden. Deze tandpasta is wel iets duurder dan normaal (euro 11,95 voor de consument) maar wordt uitsluitend verkocht via de zelfstandige drogisterijen, apotheken en gespecialiseerde webshops. Deze tandpasta heeft een nieuwe, aangepaste bijsluiter in het Nederlands met daarin de essentiële informatie over deze unieke tandpasta.

Voor meer informatie:
Trophax OTC 078 – 6105 727 of e-mail info@trophax-otc.nl of de webshop www.direct-help.nl/merken/emoform

(beeld: Fotolia)


Deel dit bericht:


Careality