Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 september 2019

NIVEA introduceert range van vijf Tissue Maskers

Goed voor jezelf zorgen en regelmatig een me-moment inlassen, is belangrijker dan ooit in tijden van drukke agenda’s. Opladen hoeft niet lang te duren, in tien minuten kun je al het verschil maken. Voor jezelf én voor je huid. NIVEA introduceert een range van vijf tissue maskers, maskers van een dun vel in de vorm van het gezicht, doordrenkt met fijne serums die zorgen voor een instant beautifying effect. Elk masker is er voor een andere huidbehoefte en de vijf varianten zijn vanaf nu verkrijgbaar. Dit schrijft Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

Masker op en even opladen
Met de NIVEA Tissue Maskers wordt even uitgezoomd van de dagelijkse hectiek en genoten van rust in slechts tien minuten. Want dat is de korte tijd die het masker nodig heeft om zijn werk te doen. Handig in gebruik, omdat het tissue in zijn geheel op het gezicht geplaatst wordt nadat de huid gereinigd is. Bovendien hoeft het masker niet afgespoeld te worden. Elke formule verwent de huid op een andere manier, maar zij zorgen allemaal voor een fris en gezond uitziende huid. Masseer na het verwijderen van het masker de rest van het product zachtjes in de huid, voor een smooth finish.

De range NIVEA Tissue Maskers:

-Hyaluron + Hydration Tissue Masker. Adviesverkoopprijs euro 4,99
-NIVEA Natural Radiance Tissue Masker. Adviesverkoopprijs euro 2,99
-NIVEA Urban Skin Detox Tissue Masker. Adviesverkoopprijs euro 2,99
-NIVEA Q10plusC Tissue Masker. Adviesverkoopprijs euro 3,99
-NIVEA Hyaluron CELLular Filler Tissue Masker. Adviesverkoopprijs euro 4,99

 


Deel dit bericht:


Careality