Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 september 2019

NIVEA introduceert Hydraterende, Voedende en Verzachtende Reinigingsoliën

Aan het begin en einde van de dag is er niets belangrijker dan het reinigen van het gezicht. Een echte must om de gezichtshuid van vuil, talg en make-up te ontdoen. De nieuwe NIVEA Reinigingsoliën brengen het reinigingsmoment naar een next level. De transformerende olie-naar-melk formule, bestaande uit 95% natuurlijke oliën en 5% revolutionaire emulgatoren, reinigt de huid effectief en geeft een zijdezacht gevoel. Zonder de gezichtshuid uit te drogen en zonder vettig laagje achter te laten. Een superieure reiniging waarmee je elk vuiltje van het gezicht haalt, zelfs waterproof make-up. De NIVEA Reinigingsoliën komen in drie varianten, perfect afgestemd op uiteenlopende huidtypes en -behoeften: NIVEA Hydraterende Reinigingsolie met kokosolie voor de normale huid, NIVEA Voedende Reinigingsolie met macadamia olie voor de droge huid en NIVEA Verzachtende Reinigingsolie met druivenpitolie voor de gevoelige huid. De nieuwe range is vanaf nu verkrijgbaar bij de drogist.* Dit schrijft Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

Transformerende olie-naar-melk formule
Een betrouwbare reiniger is belangrijk voor een fris, schoon en verzorgd gezicht. Veel vrouwen voelen zich geremd om een reinigingsolie te gebruiken, omdat ze bang zijn dat het gezicht hierdoor een vettige glow krijgt. Om er zeker van te zijn dat de NIVEA Reinigingsoliën geen vettig laagje achterlaten, bestaan de producten voor 5% uit transformerende emulgatoren die een olie-naar-melk formule mogelijk maken. De overige 95% bestaat uit plantaardige, natuurlijke oliën. De substantie voelt aanvankelijk olieachtig aan, maar verandert in een melkachtige substantie zodra het in contact komt met water. Hierdoor wordt het gezicht makkelijk gereinigd en spoel je het product in een mum van tijd af. Met een gladde, verzorgde en stralende huid als resultaat.

Kostbare, plantaardige en natuurlijke oliën
Elk huidtype heeft andere behoeften. Hier heeft NIVEA aan gedacht en komt daarom voor de drie meest voorkomende huidtypes met een specifieke reinigingsolie. Elke variant combineert  de efficiëntie van een voedende olie met de zachtheid van een cleansing milk. Kokosolie in de NIVEA Hydraterende Reinigingsolie voor de normale huid heeft een ontstekingsremmende werking en maakt de huid zacht en smooth. Macadamia olie in de NIVEA Voedende Reinigingsolie voor de droge huid support de huideigen vochtbalans en is rijk aan vitamine E. Druivenpitolie in de NIVEA Verzachtende Reinigingsolie voor de gevoelige huid is rijk aan het essentiële vetzuur vitamine F en linolzuur en staat bekend om de herstellende werking voor de huidbarrière. De unieke formules van elk product maken een superieure gezichtsreiniging mogelijk; al het vuil, talg en make-up -zelfs waterproof- wordt hiermee van het gezicht en de ogen gehaald.

Oog voor het milieu
De verpakking bestaat voor 25% uit gerecyclede PET-flessen**. Daarnaast wordt er een extra steentje bijgedragen aan een duurzaam milieu, omdat er enkel water en geen wattenschijfjes nodig zijn bij het gebruik van de reinigingsoliën.

Productinformatie en prijzen
NIVEA Hydraterende Reinigingsolie voor gezicht en ogen – voor de normale huid, 150ml,
adviesverkoopprijs*** € 9,99

NIVEA Voedende Reinigingsolie voor gezicht en ogen – voor de droge huid, 150ml,
adviesverkoopprijs*** € 9,99

NIVEA Verzachtende Reinigingsolie voor gezicht en ogen – voor de gevoelige huid, parfumvrij, 150ml,
adviesverkoopprijs*** € 9,99

* NIVEA Reinigingsoliën zijn vanaf week 38 verkrijgbaar bij Etos en vanaf week 44 bij Kruidvat.
** Een PET-fles is een verpakking voor vloeistoffen, vervaardigd uit polyethyleentereftalaat.

*** De retailer bepaalt de prijzen, Beiersdorf geeft slechts advies.


Deel dit bericht:


Careality