Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 september 2019

Feestelijke sfeer bij vernieuwde Etos in Epe

Etos aan de Hoofdstraat in Epe wordt momenteel ingrijpend verbouwd. De winkel krijgt het laatste concept en verandert in een moderne, overzichtelijke Etos. De heropening vindt plaats op woensdag 25 september om 9.00 uur. Winkelmanager Carla Cornelesen en haar medewerkers nodigen iedereen van harte uit om langs te komen. Tot en met zondag 29 september is het extra feestelijk in de winkel. Dit schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

Om de heropening te vieren zijn er speciale acties en leuke activiteiten. Voor klanten ligt er bij besteding vanaf 5 euro gratis een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk klaar, bij besteding vanaf 15 euro een handige big shopper. Kinderen mogen in de grabbelton op zoek gaan naar een leuk cadeautje. Op zaterdag 28 september is er een beautyevenement. Klanten kunnen dan van de visagist gratis een persoonlijk advies en een makeover krijgen. Ook op de koopzondag, 29 september, is de winkel open.

Inspiratie
De verbouwing van de Etos in Epe is binnen de bestaande muren gebleven. Toch lijkt het, dankzij een slimme indeling, ruimer dan eerst. De winkel is ingericht volgens de allerlaatste Etos look & feel en heeft een eigentijdse beauty- en geurenafdeling. Daar kunnen klanten kiezen uit verschillende merken en er ook gemakkelijk inspiratie opdoen voor een nieuwe look. Nog een blikvanger is de afdeling gezondheidsproducten met onder meer van alles voor wondverzorging, vitamines en supplementen.

Advies
Het team bestaat uit vakkundige en klantvriendelijke medewerkers; vele werken al jaren in de winkel. Elke dag is er een drogist of een assistent-drogist aanwezig. Klanten kunnen dus altijd rekenen op een deskundig advies. “Wat je vraag ook is! We geven je graag tips en advies over beauty, huidverzorging en gezondheidsproducten. Ook kunnen we via een touch up laten zien hoe een klant zelf een make-upproduct kan toepassen”, aldus Carla Cornelesen.


Deel dit bericht:


Careality