Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 september 2019

TRIND lanceert de Lost Galaxy collectie voor herfst/winter 2019-2020

Voor het herfst/winter seizoen van 2019-2020 lanceert TRIND de Lost Galaxy collectie. Geïnspireerd door de galaxy, een collectie van 6 verzorgende nagellakken in een gelimiteerde oplage. De luxe en rijke collectie bevat een metallic blauw, een donker nude, een bordeaux rood, een klassieke rood, een zwart met gouden glinstering en een gouden glitter. Met trots presenteren wij deze collectie, bestaand uit Drops of Jupiter, Nude Venus, Maroon Moon, Cosmic Red, Lost Galaxy en Gold Dust. Zo meldt Trind in een persbericht aan Careality.

Het ultieme geschenk voor je nagels, deze gelimiteerde collectie is samengesteld uit een selectie kosmische tinten, basis kleuren en glitterlakken. TRIND’s Caring Color nagellakken zijn meer dan alleen decoratief. Naast het feit dat ze jouw nagels voorzien van een prachtige kleur, worden je nagels tegelijkertijd verzorgd en versterkt.

De 6 kleuren van de “Lost Galaxy” collectie komen in een gelimiteerde oplage en zijn een beperkte tijd verkrijgbaar.
De verkoopprijs van de nagellak is €10,15.


Deel dit bericht:


Careality