Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
2 oktober 2019

Remederm Body Care van Louis Widmer

Het was volop zomer in ons land en de zon liet zich dan ook meer dan prominent zien. Voor de huid kan té veel zon leiden tot een droog en trekkerig gevoel. De Remederm-lijn van Louis Widmer is speciaal ontwikkeld voor de zeer droge huid. Deze lijn bevat een aantal intensief hydraterende producten die het natuurlijke vochtgehalte direct aanvullen en de huid weer snel comfortabel, zacht en aangenaam soepel laten aanvoelen. Zo meldt Louis Widmer in een persbericht aan Careality.

Een droge huid is een veel voorkomend probleem, zeker net na de zomermaanden en in het gure najaar. Het wordt veroorzaakt door een verminderde barrièrefunctie van de huid. Dit leidt tot vochtverlies en tot een vermindering van het vochtbindende vermogen. Een droge huid is namelijk minder goed in staat om lipiden (vetten) te binden, waardoor de huid strak, oncomfortabel en trekkerig aanvoelt.

Herstel van zowel de huidbarrière als het verminderde vochtvasthoudende vermogen
Een droge huid verliest ook het vermogen om goed te functioneren. De kans op beschadigingen door schadelijke externe invloeden en vroegtijdige huidveroudering wordt dan groter. Tevens neemt het risico op infecties toe. Ook is het voor de droge huid bijna onmogelijk om werkzame stoffen te binden en wordt de huid daardoor heel kwetsbaar voor tal van ongemakken. Een droge huid heeft daarom een dagelijkse verzorging nodig die de natuurlijke huidbarrière en het verminderde vochtvasthoudende vermogen intensief herstelt.

Louis Widmer Remederm Body Care
De dermatologische Body Care-producten van Louis Widmer Remederm zijn speciaal ontwikkeld voor de behoeften van de droge- en zeer droge huid. Deze beschermen de huid langdurig tegen uitdroging en helpen de natuurlijke huidregeneratie te activeren. De ingrediënten in deze producten vullen vochttekorten direct aan en houden dit bovendien langdurig optimaal vast.

Met intensief hydraterende Ureum
Een aantal producten uit de Remederm-lijn bevatten het intensief voedende, hydraterende en herstellende ingrediënt Ureum. Van nature maakt ons lichaam deze stof aan, maar het wordt ook aan cosmetische producten toegevoegd waarbij vochtherstel van groot belang is. Ureum zorgt ervoor dat het vocht langdurig wordt vastgehouden in de huid en deze heel intensief gehydrateerd wordt. Als bijkomende eigenschap verwijdert het (bij hoge concentraties) ook overtollige, droge huidschilfers en laat het de huid daardoor weer fluweelzacht en soepel aanvoelen. (…)

Advies verkoopprijzen:

  • Louis Widmer Remederm Doucheolie € 14,90/200 ml.
  • Louis Widmer Remederm Lichaamsolie Spray € 21,20/150 ml.
  • Louis Widmer Remederm Lichaamsmelk € 19,20/200 ml
  • Louis Widmer Remederm Fluide € 19,20/200 ml.  
  • Louis Widmer Remederm Lichaamscrème € 29,80/250 ml (pot) en € 11,20/75 ml. (tube)
  • Louis Widmer Remederm Zilver Crème Repair € 17,20/75 ml.

Voor meer informatie is er de website: https://www.louis-widmer.com/nl_NL

De producten van Louis Widmer  zijn  verkrijgbaar via de geselecteerde Louis Widmer verkooppunten, deze zijn te vinden via de link:

https://www.louis-widmer.com/nl_NL/locator/


Deel dit bericht:


Careality