Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
9 oktober 2019

Tisserand Aromatherapy ‘Beste Merk Aromatherapie’ en ‘Beste Merk Etherische Olie’ in 2019

Opnieuw is Tisserand Aromatherapy tijdens de prestigieuze Beauty Shortlist Awards uitgeroepen tot ‘Best Aromatherapy Brand’. Daarnaast heeft Tisserand ook de prijs ‘Best Essential Oil Brand’ in de wacht gesleept. Een mooie bevestiging van de hoge kwaliteit van de etherische oliën. Deze jaarlijks terugkerende verkiezing in Engeland is de uitgelezen kans voor merken om zich te meten met internationale collega’s in de industrie. Dit schrijft Tisserand in een persbericht aan Careality.

De Beauty Shortlist Awards staat bekend om haar complete onafhankelijkheid, waarbij geen advertenties of sponsoren worden toegelaten. De producten worden door een internationale vakjury in Londen, New York en Sydney zorgvuldig uitgeprobeerd, getest en beoordeeld.

Een fantastische erkenning voor het merk dat al sinds 1974 zich tot doel stelt de mooiste kwaliteit 100% natuurlijke, pure en zuivere etherische oliën van over de hele wereld aan zowel consument als professional aan te bieden.

Naast de producten voor klassieke aromatherapie heeft het merk diverse natuurlijke kant-en-klare verzorgingsproducten op basis van aromatherapie samengesteld, zodat iedereen eenvoudig kan profiteren van de prachtige eigenschappen van etherische oliën ter ondersteuning van gezondheid en welzijn.

Voorbeelden hiervan zijn de productlijnen: Wellbeing, Tea Tree & Aloë en Bath & Body.

Producten van Tisserand Aromatherapy worden nooit getest op dieren, bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn dus ook geschikt voor veganisten.

Voor meer informatie over Tisserand producten, ga naar www.mygreenuniverse.eu of mail: info@mygreenuniverse.eu


Deel dit bericht:


Careality