Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 oktober 2019

Zachte, gehydrateerde huid met Bio-Oil Droge Huid Gel, óók in de winter

De zomer is officieel voorbij en Winter is coming. Temperatuurwisselingen en een lagere luchtvochtigheid in de winter kunnen gevolgen hebben voor de conditie van je huid. Het resultaat? Een droge, trekkerige huid en soms zelfs vlekjes en irritaties. Gelukkig zijn er hulptroepen. Bio-Oil is bekend van de verzorgende olie, maar ontwikkelde een speciaal product om onze huid de winter door te helpen; Bio-Oil Droge Huid Gel. Dit meldt leverancier Remark Groep BV in Meppel in een persbericht aan Careality.

Nieuwste lid van de Bio-Oil familie
Met 30 jaar ervaring als producent van een van de best verkochte huidverzorgingsproducten, kwam Bio-Oil voor het eerst in haar bestaan dit jaar met een innovatie; de Droge Huid Gel. Een droge huid is misschien wel de grootste onvervulde behoefte in huidverzorging. Miljarden mensen ter wereld hebben te kampen met een droge huid, met name in de winter.

Olie vs. water
Traditionele droge huid producten zijn vaak gemaakt op basis van water, gemiddeld 70%, en dat verdampt zodra het in contact komt met de huid. Bio-Oil Droge Huid Gel is een innovatief product waarbij het water is vervangen door olie, waardoor er geen sprake is van verdamping op de huid. Olie bevat de beste vochtvasthoudende eigenschappen omdat het de huid afdekt, zodat er geen vocht kan ontsnappen. Ideaal, want zo houd je die huid dus goed gehydrateerd.

Jarenlang onderzoek resulteerde uiteindelijk in Bio-Oil Droge Huid Gel, het eerste product dat occlusiviteit (vochtvasthoudende eigenschappen) en humectanten, zoals onder andere urea en glycerine (vochtaantrekkende eigenschappen), combineert. Het eindresultaat is een product dat bestaat voor 97% uit actieve ingrediënten en slechts voor 3% uit water.  De 3% water is noodzakelijk om de vocht aantrekkende ingrediënten te activeren. Deze baanbrekende formule helpt je de winter door.

Adviesverkoopprijzen
Droge Huid Gel 50ml € 6,95, Droge Huid Gel 100ml € 11,95, Droge Huid Gel 200 ml € 19,95.


Deel dit bericht:


Careality