Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 oktober 2019

NIEUW: Natuurlijke sheetmaskers van lavera

Je kunt er niet meer omheen, sheetmaskers zijn dankzij de Aziatische beauty-industrie een van de sterkst groeiende huidverzorgingsproducten op de markt. Ze voldoen perfect aan de behoeften van de moderne samenleving en worden inmiddels beschouwd als een integraal onderdeel van de huidverzorgingsroutine.

Sheetmaskers zijn en blijven onverminderd populair. Ze zijn beschikbaar voor verschillende huidwensen en zeer effectief. Met haar oorsprong in Azië, waar 95% van de vrouwen regelmatig gezichtsmaskers gebruikt, zijn er ook steeds meer vrouwen in Nederland die sheetmaskers onderdeel hebben gemaakt van hun routine. Nu breidt lavera het assortiment uit, zodat de huidverzorgingsroutine op een natuurlijke en duurzame wijze geoptimaliseerd kan worden. Geïnspireerd door de Aziatische skincare routine, introduceert lavera de nieuwe sheetmaskers!

Waarom zijn sheetmaskers zo populair?
Waar je voorheen extra tijd moest vrijmaken voor het aanbrengen van een masker geeft het proces van het aanbrengen van een sheetmasker vele voordelen ten opzichte van andere maskers. De maskers zijn makkelijk aan te brengen en te verwijderen. Ook behandelen ze de huid doelgericht. Ze plakken op het gezicht als een tweede huid en zijn doordrenkt met kwalitatieve serums. Sheetmaskers hebben een directe werking met een onmiddellijk resultaat die de belofte van de werking nakomt. Sheetmaskers kunnen tot twee keer toe meer vocht vasthouden dan een gewoon masker en worden luchtdicht verpakt. Zo worden de werkzame stoffen goed behouden en krijgt de huid een intensieve boost.

De natuur cosmetische sheetmaskers van lavera zijn volledig natuurlijk gecertificeerde sheetmaskers met innovatieve samenstellingen van actieve ingrediënten. De sheetmaskers zijn gemaakt van 100% TENCEL en biologisch afbreekbaar. De maskers bieden een beschermende laag, waardoor de verdamping van de ingrediënten wordt verminderd. De lavera sheetmaskers zijn afgestemd op verschillende huidverzorgingsbehoeften, voor de ideale huidverzorgingsroutine.

-Hydraterende sheetmasker met gletsjerwater en biologische komkommer, € 5,99
-Zuiverend sheetmasker met natuurlijk salicylzuur en biologische munt, € 5,99
-Glow sheetmasker met drakenfruit en biologische frambozen, € 5,99
-Verstevigend masker met hyaluronzuur en karanja olie, € 5,99

De distributie van lavera wordt in de Benelux uitgevoerd door Holland Pharma en de producten zijn onder andere verkrijgbaar bij Bewustwinkelen.nl, DA, zelfstandige drogisterijen, apotheken en reformwinkels.


Deel dit bericht:


Careality