Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 oktober 2019

NIVEA Q10 Power +Extra Voedend: tegen een droge huid en fijne lijntjes

NIVEA introduceert een anti-rimpelformule die twee zeer effectieve ingrediënten combineert: de natuurlijke kracht van het huideigen ingrediënt Q10 en de ultiem voedende en verzachtende arganolie. De geprezen arganolie beschermt de huid tegen droogheid. De olie is rijk aan onverzadigde vetzuren en Vitamine E, wordt snel geabsorbeerd en maakt de huid niet vet. NIVEA Q10 Power +Extra Voedend is de nieuwste range binnen de NIVEA Q10 gezichtsverzorgingslijn en komt in een dagcrème, nachtcrème en een olie. De krachtige producten helpen om de droge tot zeer droge huid 24 uur lang intensief te voeden. Met als resultaat: een stralende, gezond uitziende huid. Dit schrijft leverancier Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

Één, twee of drie druppels
De NIVEA Q10 Power +Extra Voedend Olie is het stralende middelpunt van de nieuwe lijn en kan precies worden afgestemd op de individuele behoefte van de huid. De olie geeft je de mogelijkheid om de huid naast dag- en nachtverzorging, een extra boost te geven. Breng één druppel direct op de huid aan voordat je de dagcrème gebruikt voor een mooie glow. Twee druppels aanbrengen voordat je de nachtcrème smeert zorgt voor een extra diep voedende werking, en met drie druppels op de huid creëer je een intensief voedend masker. De NIVEA Q10 Power +Extra Voedend Dagcrème is een effectieve basis die de droge tot zeer droge huid effectief hydrateert gedurende de dag. Samen met de herstellende NIVEA Q10 Power +Extra Voedend Nachtcrème zorgt de lijn voor een stralende en gezond uitziende huid.

Anti-aging met huideigen stoffen
Q10 is een krachtige stof die van nature in elke huidcel voorkomt. Het beschermt de huid, geeft energie en gaat het natuurlijke verouderingsproces tegen. Naarmate de huid ouder wordt, neemt het Q10-gehalte af. Doordat de NIVEA Q10 Power producten het 100% huideigen ingrediënt Q10 bevatten vullen zij de voorraad van deze stof in de huid aan en helpen daarmee rimpels te verminderen. Het huideigen creatine stimuleert daarnaast de vezels van de huid om collageen aan te maken, wat zorgt voor verbetering van de elasticiteit.

Adviesprijzen en beschikbaarheid
Een overzicht van de nieuwe NIVEA Q10 Power +Extra Voedend lijn:

  • NIVEA Q10 Power +Extra Voedend Olie – 30ml, €19,99*
  • NIVEA Q10 Power +Extra Voedend Dagcrème – 50 ml, €19,99*
  • NIVEA Q10 Power +Extra Voedend Nachtcrème – 50 ml, €19,99*

De producten zijn vanaf vanaf week 38 verkrijgbaar bij Etos en vanaf week 44 bij Kruidvat.

*De retailer bepaalt de prijzen, Beiersdorf geeft slechts advies.


Deel dit bericht:


Careality