Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
30 oktober 2019

Maak kans op verzorgde reis naar het Noorderlicht, door het memoryspel van Prospan hoestsiroop te voltooien en te winnen

Maak kans op een volledig verzorgd 4-daags avontuur voor twee personen naar IJsland inclusief vlucht, verblijf, activiteiten en hopelijk het Noorderlicht. Prospan hoestsiroop verloot deze prijs onder degene die het online memory spel op prospan.nl/noorderlicht weten te voltooien. Dit meldt leverancier Salveo Pharma in een persbericht aan Careality.

Kracht van groen!
Prospan hoestsiroop haalt haar effectieve werking uit de natuur. De niet-chemische hoestsiroop bewijst zich al meer dan 50 jaar als één van de best verkopende merken bij alle soorten hoest wereldwijd. De krachtige, natuurlijke eigenschappen van Prospan sluiten perfect aan bij het natuurverschijnsel dat Aurora ‘Noorderlicht’ Borealis heet.

De Noorderlicht-reis geeft uiting aan de overtuiging dat een product met een natuurlijke oorsprong qua effectiviteit niet onder doet voor chemische producten. Er zit immers heel veel kracht in de natuur!

Verzamel alle eigenschappen van Prospan hoestsiroop en maak kans op deze prachtige reis naar IJsland waar je gaat genieten van overweldigend natuurschoon, een Noorderlichtexcursie, een bezoek aan de Blue Lagoon en een unieke walvisexcursie.

Je vliegt rechtstreeks van Amsterdam naar Reykjavik en wordt volledig in de watten gelegd tijdens deze 4-daagse reis voor twee personen.

Het memoryspel en een volledige beschrijving van het reisschema vind je op: www.prospan.nl/noorderlicht Meedoen kan tot 2 januari 2020.
.

(beelden: Salveo Pharma)

 

 


Deel dit bericht:


Careality