Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
6 november 2019

PLANETA ORGANICA, skin super good natural shower gels

Dat groenten en fruit goed voor ons zijn in meerdere opzichten, weet vrijwel iedereen. Dat geldt dus ookvoor onze huid! Ook die profiteert zichtbaar én voelbaar van de talloze voedingsstoffen in diverse soortengroenten en vruchten. Niet voor niets dus dat Planeta Organica deze gezonde schatten van moeder natuurtoevoegde aan haar lijn van Skin Super Good Natural Shower Gels. Dit zijn regelrechte ‘health smoothies’voor je huid, die bovendien een opwekkende boost geven aan je humeur. Dit meldt de distributeur op de Nederlandse markt Trade Sense in een persbericht aan Careality.

Banaan, passievrucht, granaatappel, grapefruit, avocado en mandarijn zijn stuk voor stuk voorbeelden van natuurlijke ‘blijmakers’ voor zowel je huid als je stemmingen. Maar ook kruiden zoals pepermunt en basilicum en natuurlijke extracten van komkommer, groene thee, bamboe, kokos en vanille hebben een positieve uitwerking op zowel lichaam als geest. PlanetaOrganica deed uitvoerig onderzoek naar de beste combinaties van natuurlijke ingrediënten en voegde deze samen in eenlijn met watertandend lekkere douchegels.

Gecertificeerd biologisch, 100% vegan, milieuvriendelijk én… vrij van onnodige ‘nasties’
Skin Super Good van Planeta Organica is betaalbare natuurlijke, 100% vegan huidverzorging die is gebaseerd op de meestrijke, gezonde en heilzame ingrediënten van over de hele wereld. Maar liefst 95% van de gebruikte ingrediënten is van gecertificeerd natuurlijke oorsprong. Alle formules zijn vrij van onnodige irriterende werkstoffen zoals SLS, parabenen, siliconenen minerale oliën. De grote flacons van 500 ml zijn uiteraard 100% recyclebaar.

Met natuurlijke Indiase Zeepnoot als zacht schuimende, ultramilde basis
Voor alle Natural Shower Gels van Planeta Organica Skin Super Good is Indiase Zeepnoot (Sapindus trifoliatus fruit extract)gebruikt. De schillen van deze vruchten bevatten saponine. Dit is een natuurlijke, zacht schuimende werkstof die perfectkan worden gebruikt om je lichaam mee te reinigen. Het voordeel van dit natuurlijke en heel milde extract is dat het dehuid niet uitdroogt, maar juist soepel en heerlijk zacht laat aanvoelen tijdens en na het douchen. (…)

Advies verkoopprijzen:
Planeta Organica Skin Super Good Natural Shower Gels € 5,99/500 ml.

De producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf heden.


Deel dit bericht:


Careality