Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
6 november 2019

Uitbreiding lijn Kneipp Beauty Geheim met douche foam en body lotion

Een moment van pure luxe ervaren, dat is pas echt ontspannen. Met Kneipp Beauty Geheim is dit heerlijke gevoel dagelijks te ervaren. Met natuurlijke oliën van marula, wonderboon en argan, hebben deze producten een ultiem verzorgende werking. De lijn is op veler verzoek aangevuld met twee nieuwe producten: een douche foam en een body lotion. Geniet van de betoverende chique geur en een zijdezachte huid. Zo schrijft Kneipp in een persbericht aan Careality.

De douche foam met ultiem verzorgende natuurlijke oliën zorgt ervoor dat je huid zijdezacht aanvoelt tijdens en na het douchen. De body lotion met natuurlijke oliën creëert extra hydratatie voor een intense geurbeleving.

Kneipp Beauty Geheim is ontwikkeld voor de verzorging van de normale tot droge huid. De nieuwe Kneipp Beauty Geheim producten zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.kneipp.com en bij verschillende drogisten en andere webshops. Adviesprijs body lotion: € 9,49 (200 ml) en adviesprijs douche foam: € 8,49 (200 ml)

Productvoordelen
1. vier waardevolle natuurlijke oliën; argan-, marula-, wonderboom- en olijfolie
2. verwenmoment voor de huid tijdens en na het douchen
3. luxueuze geurbeleving
4. zonder paraffine, conserveringsmiddelen, siliconen en minerale oliën

Vier van ’s werelds meest gewaardeerde natuurlijke oliën
Kneipp Beauty Geheim is een complete verzorgingslijn voor alle fases van persoonlijke verzorging; douchen, baden, scrubben en je huid extra verwennen. Probeer ook de badolie, huidolie, sugar & oil scrub, body crème en doucheolie. Elk product is hoog geconcentreerd met vier waardevolle huidverzorgende oliën:

– arganolie voor weerstand, zachtheid en glans van de huid
– wonderboomolie voor een gezonde huid en stralende teint
– olijfolie voor een gezonde vochtbalans van de huid en het tegengaan van huidveroudering
– marulaolie met een therapeutische werking voor het natuurlijke herstel van de huid.
Vier geheimen van Moeder Natuur in één verzorgingsproduct!


Deel dit bericht:


Careality