Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 november 2019

Winter wonder lips met de nieuwe varianten van Labello

Labello voegt dit najaar twee fijne producten toe aan haar assortiment. Labello Crayon Lipstick in een trendy Nude kleur en Labellino in de tropische variant Coconut & Aloë Vera. Droge, gebarsten lippen zijn deze winter verleden tijd met deze producten. Dit meldt leverancier Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

De perfecte natural finish met Labello Crayon Lipstick Rosy Nude
Labello Crayon is een lipstick in een dekkende kleur met de verzorgende eigenschappen die je van Labello gewend bent. De nieuwe Labello Crayon Lipstick Rosy Nude heeft een natuurlijke kleur en bestaat voor tachtig procent uit verzorgende ingrediënten, zoals jojoba- en avocado-olie, voor optimale hydratatie van de lippen. Bovendien zijn de lipsticks vrij van minerale oliën. Op deze manier verzorg je je lippen en creëer je tegelijkertijd een look die bij jou en je outfit past. De perfecte finishing touch.

Vanaf nu verkrijgbaar bij Etos en vanaf 18 november ook bij Kruidvat en Trekpleister met een adviesprijs van €6,99* per stuk.

Een
flash forward naar de zomer met Labellino Coconut & Aloë Vera
Ook binnen het Labellino assortiment komt er een variant bij, namelijk de Coconut & Aloë Vera. Labellino is anders dan alle andere Labello producten, omdat deze niet in een stick komt, maar in een schattig ei-formaat. De nieuwe Labellino Coconut & Aloë Vera Lippenbalsem hydrateert je lippen langdurig en verzorgt ze intensief, voor merkbaar zachtere lippen. De formule verrijkt met kokoswater en aloë vera geeft je lippen bovendien een subtiele glans. Zo geniet je van mooie zijdezachte lippen, de hele dag door.

Vanaf nu verkrijgbaar bij Etos en vanaf 18 november ook bij Kruidvat en Trekpleister met een adviesprijs van
€5,99* per stuk.

* Consumentenprijzen zijn te allen tijde de verantwoordelijkheid van de retailer, Beiersdorf kan slechts advies geven.


Deel dit bericht:


Careality