Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 november 2019

De Salamander van DIO drogist naar Drogist Bewust Beter

Op 31 oktober j.l. is Drogisterij Salamander heropend als Drogist Bewust Beter De Salamander. Na samenwerking met DA en DIO hebben ze hun vertrouwen gesteld in Drogist Bewust Beter. Dit meldt UniPharma in een persbericht aan Careality.

Drogist Salamander is een authentieke, kleine, gezellige drogist met een fijn en goed team en natuurlijk aandacht voor elke klant, met goede service en een groot onderscheidend assortiment.

De winkel heeft een nieuw eigentijdse uitstraling gekregen en het assortiment is uitgebreid met diverse merken. Daarnaast zal Drogist Salamander haar klanten regelmatig verrassen met proeverijen en demonstraties en zullen alle activiteiten te volgen zijn via Social Media.

Drogist Bewust Beter staat voor:
Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

Drogist Bewust Beter is de retailformule van UniPharma. Totaal heeft UniPharma nu de beschikking over 12.500 m2 warehouse. Recent is dit uitgebreid met 4.500 m2 en een nieuw kantoorpand en is daardoor helemaal klaar voor de toekomst. UniPharma biedt de ondernemers die nog twijfelen 100% ondersteuning die zij nodig hebben.

Voor meer informatie over de formule Drogist Bewust Beter ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.


Deel dit bericht:


Careality