Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
21 november 2019

Zet stress om in positieve energie met Kneipp Goodbye Stress

Stress is een natuurlijke fysiologische reactie op een spannende gebeurtenis. Het is handig als je een goede prestatie wilt leveren. Maar tegenwoordig vragen wij zoveel van onszelf, dat stress een beklemmend gevoel kan geven en een negatief effect op de gezondheid heeft. Gelukkig hebben we tegenwoordig zoveel kennis over het fenomeen stress dat we weten hoe we het kunnen omzetten in positieve energie. Met wat tips en tricks en het inbouwen van quick breaks wordt je leven ineens weer een stuk overzichtelijker. Dit schrijft Kneipp in een persbericht aan Careality.

Met onze jarenlange kennis op het gebied van ontspanning en stresstransformatie willen wij je graag vanuit een holistische visie (een totaalaanpak) inspireren met tips om stress te bestrijden en te voorkomen. De nieuwe Kneipp Goodbye Stress producten helpen daarbij. Jouw Kneipp-moment voor het leegmaken van je hoofd. Met de verfrissende geuren van natuurlijke etherische rozemarijn- en watermuntolie zet je stress om in positieve energie.

De nieuwe Kneipp Goodbye Stress collectie bestaat uit: een badolie, douchegel, douche foam, geurkaars en thee*. Ze zijn binnenkort te bestellen in de Kneipp webshop en vanaf oktober/november verkrijgbaar bij diverse drogisten. Voel de spanning verdwijnen in bad of onder de douche. Gebruik ook de geurkaars en een lekkere kop thee om je mindset thuis te veranderen.

Duurzame materialen

Kneipp is continu bezig met innovaties op het gebied van duurzaamheid. De doucheflacon van Goodbye Stress is gemaakt van gerecycled materiaal. Ook de labels van de douche en badolie zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

Effectieve verfrissing

Etherische olie geeft net als cafeïne een energieboost, maar geeft je daarna niet de dip die je met koffie en energiedrankjes ervaart. Etherische oliën hebben verschillende eigenschappen, sommige oliën verhogen het energieniveau, andere oliën verbeteren de concentratie of werken opbeurend. Voor de Goodbye Stress producten selecteerde en combineerde Kneipp de meest effectieve oliën voor een optimaal opwekkend effect.

* Watermuntolie is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau.

* Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, focus en de concentratie. Het geeft de mind een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert. In drukke tijden is rozemarijnolie jouw vriend.

De nieuwe Kneipp Goodbye Stress collectie geeft je een duwtje in de rug om energieker door het leven te gaan. Vanuit de holistische Kneipp filosofie zal Kneipp meer tips bieden voor meer ontspanning en plezier in het leven. Meer nieuws volgt…

Assortiment en adviesprijzen Kneipp Goodbye Stress:

Badolie Goodbye Stress (100 ml) € 9,99

Douche Goodbye Stress (voorheen Clear mind, 250 ml) € 6,99

Douche foam Goodbye Stress (200 ml) € 8,49

Geurkaars Goodbye Stress (145 gr) € 7,99

Thee Goodbye Stress (15 zakjes) € 4,99

* Thee nog niet te bestellen in de Kneipp webshop


Deel dit bericht:


Careality