Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 november 2019

Careality Care Awards, u kunt nu stemmen op uw favoriete introducties uit 2019!

Innovaties zijn in het drogisterijkanaal van het grootste belang om te blijven groeien en de aandacht van de consument vast te houden. Om die innovaties te laten slagen, speelt u als medewerker in de drogisterij een doorslaggevende rol. U werkt dagelijks met de producten en bent de laatste schakel tussen gebruiker en merk. U ziet talloze consumenten met verschillende klachten en wensen. En u weet of de nieuwste introducties aan de behoefte van de consument voldoen.

Kortom, uw mening over de introducties in de drogisterij is voor onze organisatie en voor de branche van groot belang. Met de uitreiking van de Careality Care Awards worden de beste innovaties in de schijnwerpers gezet. Welk nieuw product was het afgelopen jaar uw favoriet? Wie brak met zijn innovatie de categorie open, zorgde voor meer traffic in uw winkel of ondersteunde uw functie als adviseur?

Laat uw stem horen!  De vakjury van de Care Awards kiest uit uw favorieten de winnaars. In de jury zijn alle drogisterijformules vertegenwoordigd, dus de hele branche stemt mee.

Careality vraagt  5 tot 10 minuten van uw tijd om te stemmen op de beste introducties uit 2019 in de 7 belangrijkste categorieën. Stemmen kan eenvoudig door op onderstaande banner te klikken.

 

In de printversie Careality – die 22 november is verschenen – hebben wij het introductie overzicht gepubliceerd. Tijdens het drukproces van deze uitgave bleek dat er nog een aantal producten toegevoegd moesten worden. Vandaar aanvullingen in de digitale stemmodule welke niet zijn terug te vinden in de printversie.

Stemmen via de digitale stemmodule is anoniem. Maakt u gebruik van de printversie Careality en vult u uw favorieten in op de antwoordcoupon of maakt u deze per email aan ons bekend, dan maakt u kans op 1 van de 20 cadeaupakketten t.w.v. € 350,-!


Deel dit bericht:


Careality