Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 november 2019

Boek: Eet beter voor je maag en darmen, van huisarts Tamara de Weijer

Vandaag heeft huisarts Tamara de Weijer het eerste exemplaar van haar nieuwe boek Eet beter voor je maag en darmen overhandigd aan Koning Willem-Alexander. De overhandiging vond plaats tijdens het symposium over darmgezondheid in het Koninklijk Paleis Amsterdam. Eet beter voor je maag en darmen is de opvolger van bestseller Eet beter in 28 dagen, waarvan inmiddels meer dan 15.000 exemplaren verkocht zijn. Zo meldt Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Maar liefst 3,7 miljoen Nederlanders hebben last van chronische maag- en darmklachten. Van brandend maagzuur tot een opgeblazen gevoel, obstipatie en onverklaarbare buikpijn. Tamara zet voeding dagelijks in als medicijn. Haar motto is: ‘geen pillen, maar paprika’.  In haar nieuwe boek geeft zij leefstijl- en voedingsadviezen voor iedereen die zijn klachten wil verminderen. Het boek is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring en wordt ondersteund door de Maag Lever Darm Stichting.

Met Eet beter voor je maag en darmen helpt Tamara jou je ideale voedingspatroon te ontdekken en zo je (buik)gezondheid te optimaliseren. Het boek is toegankelijk en informatief en bevat lekkere, makkelijke en snelle recepten. Met het 10-wekenplan doorloop je vier fases waardoor je erachter komt wat voor jou het beste werkt.

Over Tamara de Weijer
Tamara is onafhankelijk huisarts en voorzitter en oprichter van Vereniging Arts en Leefstijl, dé vereniging voor leefstijlgeneeskunde. Ze is bekend van radio en tv waar ze als arts medische onderwerpen bespreekt en laat zien hoe je met voeding en leefstijl gezondheid kan bevorderen.

Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer |
Tamara de Weijer | 9789021574073 | € 21,99 | 26 november 2019

 


Deel dit bericht:


Careality