Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 november 2019

FitTea™ detox thee nu verkrijgbaar in Nederland

Een mooie uitstraling bereik je niet door alleen aandacht te besteden aan je uiterlijk, het is ook belangrijk om aandacht te besteden aan je innerlijk. FitTea™ heeft een 14-daagse detox kuur ontwikkeld die met 100% natuurlijke ingrediënten bijdraagt aan een gezondere levensstijl. Verschillende internationale celebrities, zoals Kylie Jenner en Khloé Kardashian, gingen je al voor. Vanaf nu is deze thee ook verkrijgbaar in Nederland. Zo schrijft leverancier Orange Planet in een persbericht aan Careality.

Een frisse start
De snelle manier van leven tegenwoordig, in combinatie met weinig lichaamsbeweging, stress en gemakkelijke voeding kunnen zorgen voor spanningen in het lichaam. Daarom is het goed om eens in de zoveel tijd je lichaam grondig te detoxen, ofwel te ontgiften. Hiermee reinig je jouw lichaam van afval- en gifstoffen die schadelijk zijn voor het lichaam. Met een kuur van FitTea™ voel je jezelf lekkerder in je vel.

De magie van 6 ingrediënten
FitTea™ helpt jou, in combinatie met een gezonde levensstijl, om sneller het gewenste gewicht te bereiken. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de zes 100% natuurlijke en biologische ingrediënten in deze thee zoals, Oolong, Rooibos, Gember, Granaatappel, Garnicia Cambogia extract, en EGCG, een antioxidant gevonden in groene thee, bijdragen om gewichts- en energiedoelstellingen te bereiken. Deze krachtige samenstelling van ingrediënten, met veel antioxidanten, geeft de gezonde boost die men nodig heeft.

Distributie, meer informatie & verkoopprijs:
FitTea™ 14-daagse kuur wordt op de Nederlandse markt gebracht door Orange Planet B.V. uit Dongen. Dit product is verkrijgbaar via verschillende online verkooppunten zoals bol.com en drogisterij.net.

Verkoopprijs consument:
FitTea™ Detox thee        €29,95 / 14 zakjes

 


Deel dit bericht:


Careality