Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 december 2019

Vernieuwde Etos Dukenburg in Nijmegen op andere plek

Etos in de Nijmeegse wijk Zwaneveld gaat verhuizen. De winkel krijgt een andere plek in het winkelcentrum Dukenburg, precies tegenover de Albert Heijn. Woensdag 11 december om 10:00 uur vindt de feestelijke opening plaats. Winkelmanager Daniek van Kraaij en haar medewerkers nodigen iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn. Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

“We vieren tot en met zaterdag 14 december een leuk openingsfeestje. Bij besteding vanaf 5 euro krijg je een product van het Etos eigenmerk, bij 15 euro een handige big shopper. Zaterdag 14 december hebben we een speciaal beautyevenement. Wie wil, kan dan bij de visagist persoonlijk advies inwinnen en gratis een makeover krijgen”, aldus de winkelmanager.

Allerlaatste concept
De vernieuwde Etos is kleiner dan voorheen, maar door de ruime opzet zal dit nauwelijks opvallen. Het formaat leent zich goed voor het allerlaatste concept van Etos. De inrichting is overzichtelijk, klanten zien snel waar iets staat. Op de fraaie beautyafdeling met een groot aantal merken vind je volop inspiratie. Overal hangen tips voor een compleet andere look en medewerkers laten via een snelle touch up zien hoe je zelf een product kunt toepassen.

Decembersfeer
Het winkelcentrum Dukenburg wordt momenteel gerenoveerd. “Maar wij zijn 11 december al helemaal klaar”, vertelt Daniek van Kraaij. Zij is trots op haar Etos die voor elke portemonnee een uitgebreide keuze heeft op het gebied van gezondheid, beauty, dagelijkse verzorging en babyverzorging. In de Etos is de decembersfeer al duidelijk merkbaar, met bijzondere cadeausets en andere leuke artikelen. “Uiteraard pakken we alle cadeaus meteen feestelijk in.”


Deel dit bericht:


Careality